Om Pigetrusser.dk

Pigetrusser.dk er en dansk ejet hjemmeside, der gør det muligt for danske besøgende at lave nogle vildt frække handler med alle vores frække danske sælgere.
Vi har fundet vores plads på internettet i den seksuelle niche, da der er efterspørgsel på det der bliver tilbudt på vores markedsplads, men der har ikke været en ordentlig platform for det førhen – det vil vi meget gerne rette op på.

Alt handel på siden foregår på den måde at den besøgende kan købe varer fra adskillige sælgere på én ordre og kun betale én gang. Det gør det både nemt og simpelt for købere.
Beløbet bliver betalt til Pigetrusser.dk og varerne bliver efterfølgende afsendt af de enkelte sælgere. Herefter vil pengene blive udbetalt til de enkelte sælgere af Pigetrusser.dk.

Når en besøgende lægger en ordre hos Pigetrussser.dk, så vil ordredata blive gemt hos os og vi vil videresende relevant ordreinformation til sælgerne samt forsendelsesoplysninger.
Vi gør alt for at dine data er i god behold hos os og de bliver IKKE delt med andre parter.

Som annoncør er du også 100 % anonym på hjemmesiden – det er kun Pigetrusser.dk, der kender til de oplysninger, som du har opgivet ved oprettelse. Da Pigetrusser.dk også agerer som mellemled mellem køber og sælger, så vil køber heller ikke skulle bruge nogle betalingsoplysninger fra dig.
Køber får ingen af dine informationer af vide, kun dit kaldenavn.

Diskretion for købere er også vigtigt for os hos Pigetrusser.dk. Derfor skal alle pakker sendt fra vores annoncører sendes i en diskret pakning – medmindre andet er angivet mellem køber og annoncør.
Har du som køber oplevet at din pakkes forsendelse ikke levede op til forventningerne, så må du endelig gerne dele din oplevelse med os.

Pigetrusser.dk fralægger sig ethvert ansvar vedrørende køb og salg på siden. Vi er en markedsplads for salg af brugte genstande og købet er mellem to private aktører. Det vil derfor også betyde at du som køber ikke har 14 dages fortrydelsesret på dit køb og refundering er derfor ikke en mulighed.

Det er vigtigt for os alle at vores grænser bliver respekteret begge veje. Annoncørerne på siden er her for at hjælpe dig med at udleve DIN fantasi – så vis dem den respekt vi alle fortjener.

Det er vigtigt for os at understrege at der ikke bliver solgt seksuelle ydelser igennem vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontake os.