Oftest stillede spørgsmål

Er jeg anonym som køber?

Umiddelbart nej.
Når du kigger på vores markedsplads, så er du anonym. Det er først når du lægger en ordre at du ikke længere er anonym. Dette skyldes at du skal opgive kontakt- og forsendelsesoplysninger, så vores sælgere kan sende din ordre hjem til dig.
Udover det, så gemmer Pigetrusser.dk også ordrerne af sikkerhedsmæssige og lovmæssige årsager.

Dine oplysninger bliver dog på INGEN mulige måder delt med nogle tredjeparter – de er gemt sikkert og diskret.

Hvad kan jeg købe hos pigerne?

Det er helt op til vores piger om hvad de har lyst til at sælge.Nogle af de mere populærer varer inkluderer dog:

Skulle du have et specifikt ønske, så kan du tage fat i pigerne, hvis:

  • de har aktiveret Live Chat
  • du har oprettet og er logget ind på din kundeprofil

Jeg har ikke modtaget min pakke – hvad skal jeg gøre?

Som udgangspunkt fralægger Pigetrusser.dk sig enhver ansvar for køb og salg mellem køber og sælger – dette er nemlig et salg mellem to private parter. Pigetrusser.dk stiller blot markedspladsen tilgængelig.

Men hvis du ikke har modtaget din pakke endnu, så kan du prøve at hive fat i sælger og spørge ind til forsendelsen. Hvis du mener at du decideret er blevet snydt, så smid en mail til kontakt@pigetrusser.dk og så kan vi prøve at tage et kig på det – vi kan dog ikke stille nogle former for garanti!

Hvis du vil være mere sikker på dit køb, så sørg for kun at købe af piger, der er blevet ID godkendt af Pigetrusser.dk – så ved du at sælgeren er hvem hun siger hun er.

Er jeg anonym som sælger?

Ja, det er du!

Pigetrusser.dk videregiver ikke nogle af sælgers oplysninger til købere og der bliver kun vist sælgers selvvalgte alias på markedspladsen og ordre e-mails.
I forbindelse med ordren, så sørger Pigetrusser.dk også for modtagelse af betaling, så sælger på den måde ikke skal oplyse diverse salgs- eller kontaktoplysninger for at fuldende ordren.

Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@pigetrusser.dk