Betingelser for salgsprofil

Vi sætter stor pris på at vores sælgere har lyst til at anvende markedspladsen på Pigetrusser.dk til at sælge og opfylde de uendelige mange frække fantasier, som vores dejlige købere har.

For at både købere og sælgere får den bedste oplevelse, så er der visse betingelser, som vores sælgere skal efterleve for at være i stand til at fortsat kunne tilbyde deres produkter og services her på platformen.

Eventuelle brud på disse betingelser kan medfører midlertidig karantæne fra platformen, annullering af ordrer og, i yderste tilfælde, permanent udelukkelse med den opsparede saldo annulleret.

I tilfælde af et brud af betingelserne, er det op til Pigetrusser.dk at vurdere den enkelte sag og en tilsvarende afgørelse.
En afgørelse fra Pigetrusser.dk er endelig og ikke til diskussion.

Betingelserne lyder således:

 1. Alt handel udenom Pigetrusser.dk er strengt forbudt.
  Et brud på dette vil som udgangspunkt medføre permanent udelukkelse.
 2. Oplysninger ved oprettelse af salgsprofilen skal være korrekte.
 3. Du er minimum 18 år.
 4. Alt materiale, der uploades til Pigetrusser.dk, ejes efterfølgende af Pigetrusser.dk.
  1. Materialet kan herefter anvendes af Pigetrusser.dk til bl.a. markedsføring – såsom på Instagram, når vi laver opslag o.lign.
 5. Der må ikke promoveres for konkurrerende platforme på salgsprofilen, i produktbeskrivelser, i chatten med køber eller nogen andre steder på Pigetrusser.dk.
 6. En ordre skal være afsendt indenfor en rimelig tidsperiode (1-5 hverdage), medmindre andet beviseligt er aftalt med køber.
  Bliver ordren ikke afsendt, vil Pigetrusser.dk kunne annullere ordren og tilbagebetale det fulde ordrebeløb til køber.
 7. En ordre skal sendes fuldent og komplet, før den kan betegnes som behandlet og gyldig for udbetaling. Hvis ikke, så vil ordren ændres tilsvarende til hvad der er afsendt og køber vil få tilbagebetalt differencen.
 8. Hold en sober og pæn tone overfor købere – medmindre andet specifikt er efterspurgt af køber eller hvis en grov tone er en del af din persona.
 9. Vi forbeholder os retten til at slette produkter, der er tydeligt mangelfulde – såsom manglende billeder, pris eller produktnavn.
 10. Er din profil ikke aktivt sælgende, forbeholder vi os retten til at slette profilen, for at bibeholde en høj kvalitet blandt sælgernes profiler.
  Ikke aktivt sælgende betegnes som: du har nul produkter til salg eller dine nuværende produkter er mangelfulde (manglende billeder/pris/produktnavn).

Der tages forbehold for at betingelserne løbende kan tilrettes/ændres/udvides.
Sælgere bedes derfor holde sig opdateret på disse betingelser.

Betingelserne er sidst opdateret: 14-06-2022

Skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at hive fat i vores kundeservice på mail!